Digitale brochure Kershage

Kershage; De allerlaatste woningen van Claverveld zijn nu in verkoop! Kershage biedt de allerlaatste kansen op heerlijk wonen langs en naar het bos. Woningen vol luxe, energiezuinig comfort en degelijke kwaliteit. In Kershage vind je vrijstaande woningen, levensloopwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen. Schrijf je nu in en ontvang direct de digitale brochure en prijslijst in jouw mailbox!

Kies jouw droomwoning?

Kies je voor een vrijstaande villa, direct aan het bos met standaard vijf slaapkamers, een luxe woning met het volledige woonprogramma op de begane grond of zoek je een royale rijwoning met vier slaapkamers? 

De twee-kappers is Kershage bieden je volop keuze: een inpandige of aangebouwde garage, een flexibele indeling, vier- of zelfs vijf slaapkamers. In Kershage kies je jouw droomwoning en garandeer je jezelf van royaal wonen in één van de meest sfeervolle en groene wijken van Vlissingen.

Aanmelden

Meld je hieronder aan en ontvang direct de indrukwekkende brochure boordevol impressies van jouw droomhuis, alle informatie en prijzen in jouw mailbox.