29 november 2021
Geplaatst door admin

Feestelijke momenten in Claverveld! De bouw van de 24 woningen van het type ‘Zonnekers’ is deze maand van start gegaan. De kopers van het type ‘Kershage’ kunnen bijna naar de notaris. Ook een moment waar kopers altijd naar uitkijken. De bouw van deze 19 woningen zal in het eerste kwartaal starten. Nog even geduld ...

Door de aangescherpte coronamaatregelen kan het start bouw evenement niet met een grote groep gevierd worden, maar we laten dit natuurlijk niet zomaar voorbijgaan.


Proosten op woongeluk
Om deze mijlpaal met de toekomstige bewoners te vieren, ontvangen zij namens AM Zeeland een feestelijk pakketje met onder andere een heerlijk flesje bubbels om te proosten op de start bouw van hun woning én een ‘Claverveld Gelukskaartje’. Want… wat betekent woongeluk voor deze toekomstige bewoners nu precies? Wij zijn benieuwd en wachten de antwoorden van de kopers met enthousiasme af!