25 maart 2021
Geplaatst door janita

Ruim tachtig gesprekken met geïnteresseerden en een groot enthousiasme! Na de succesvolle eerste inschrijfronde zijn alle vrije kavels en bijna alle woningen toegewezen. Deze fase van Claverveld is al bijna uitverkocht. In Earlisehof is slechts nog één woning beschikbaar en Zonnekers kent nog zes kansen.

Kwaliteit in wonen op deze toplocatie blijkt zeer gewild. Zowel voor de gezinswoningen, de levensloopwoningen als de imposante vrijstaande villa’s is bijzonder veel belangstelling. Wanneer je je nog niet hebt ingeschreven, wacht dan beslist niet te lang. Binnenkort komt het resterende aanbod in verkoop en zo zorg je ervoor dat je als eerste kunt kiezen! Vraag snel jouw brochure aan via www.claverveld.nl/start of neem contact op met één van de makelaars. Ze helpen je graag met al je vragen. 

Welkom in Claverveld: het wordt zo mooi!