6 januari 2021
Geplaatst door janita

Met het aanbieden van de brochures van zowel Earlisehof als Zonnekers start op zaterdag 30 januari de verkoop van Claverveld Vlissingen.

In november 2020 startte de verkoop al van de vrije kavels. Earlisehof presenteert een brochure met luxe en energiezuinige woningen die in ensembles gesitueerd zijn rond een centraal groen hof. Gezinswoningen en levenloopbestendige woningen vormen de buitenschil van het groene hof waar de bewoners een stem hebben in de inrichting van het centrale groen.

De woningen van Zonnekers zijn in ensembles aan het bos of langs de laan naar het bos gesitueerd. Ook hier varieert het aanbod van comfortabele levensloopwoningen tot imposant grote vrijstaande villa's en alles daartussenin. Dus ook geschakelde hoek en rijwoningen en aantrekkelijke twee-onder-één kappers.

Alle woningen in Claverveld hebben kernmerken van de typische Walcherse bouwstijl die ook in de eerste fase van Claverveld bijzonder tot de verbeelding sprak: gepotdekselde wanden, wit gekeimde muren en de typische dakhoeken met knikken. Samen met de kenmerkende lintbebouwing waarin niet alle gevels in één lijn liggen een aantrekkelijk geheel.

Geef vóór 26 januari hier aan welke brochure je wil ontvangen. Op zaterdag 30 januari bezorgen we die hoogstpersoonlijk* bij je thuis, word je als eerste uitgenodigd voor een verkoopgesprek en ontdek jij als eerste Claverveld II. Wat je ook kiest, je woning in Claverveld is altijd onderdeel van een ambitieuze, vriendelijke en groene wijk op een ideale locatie met zeer energiezuinige, onderhoudsarme, comfortabele en uiterst degelijk gebouwde woningen.

 

 

* Ben je woonachtig buiten Walcheren of De Bevelanden? Dan volgt de brochure begin februari per post.