Welkom in Claverveld

Een wijk vol sfeer en karakter. In deze nieuwe, tevens laatste fase van Claverveld is volop ruimte voor nieuwe kansen. Drie sfeergebieden bieden een bijzonder groene woonomgeving met verschillende woningtypen. Van riante rij- en hoekwoningen tot heerlijke 2/1-kapwoningen en unieke vrije kavels om te bouwen aan je droom. Waar wil je wonen? Ontdek Claverveld…

In het hart van Claverveld

De lanen Zonnekers en Kershage vormen respectievelijk het hart en de aorta van Claverveld II. De bouwstijl herken je van de eerste fase van de wijk, met nog meer diversiteit in vorm, positie, kleur en materiaalgebruik. Op een lint langs de laan, maar allemaal met een eigen identiteit. Dát geeft Claverveld karakter. Bijna alle types die aan deze laan gebouwd worden hebben drie woonlagen: meer dan complete woonprogramma’s met meerdere slaapkamers.

Kies uit de twee-onder-één-kap woningen, vrijstaande bungalows, royale villa’s, typische Walcherse boerderettes (hoek- en tussenwoningen) en levensloopbestendige woningen. Als eerste koper kan je je eigen woonwensen verwerken in je woning, in goed overleg met de aannemer. Het is immers jouw woning en het bouwteam doet niets liever dan jouw droom realiseren.

Heerlijk wonen aan een hof

In Earlisehof, het sluitstuk van Claverveld, woon je heerlijk hoffelijk! Intiem en toch verenigd aan een prachtig hof. Een wijkje in de wijk. Het hof wordt in een ‘open carré’ gebouwd rond een ‘gezamenlijke tuin’ met streekeigen planten, kruiden en fruitbomen. Openslaande tuindeuren aan de binnenzijde betrekken het hof bij de leefruimte. De eengezinswoningen aan het hof zijn lekker riant met meerdere slaapkamers. Je kan er bovendien kiezen voor een keuken aan de voor- of de achterzijde. Deze mogelijkheid geldt ook voor de levenslustbestendige woningen. Earlisehof kent een bijzondere differentiatie binnen haar 21 woningen, die stuk voor stuk zeer gedetailleerd zijn afgewerkt. Kies jouw droomwoning in het hof van Claverveld.

Bouwen aan je droom

Neem de vrijheid, bouw je droom. Aan de rand van Claverveld, tegen de authentieke, groene schil, liggen de vrije kavels, van 480 m2 tot wel 690 m2 groot. Ook in het westelijk deel van Claverveld zijn nog enkele buitengewone vrije bouwkavels beschikbaar. Het beeldkwaliteitsplan is een inspiratiebron voor kopers van een vrije kavel. Het resultaat is al te bewonderen in Claverveld I en wordt in heel Zeeland bejubeld om zijn eigenheid. Vol enthousiasme pakken de bewoners en hun architecten naar de vele kleuren, stenen, dekhellingen, potdekselwanden en wit gekeimde om te bouwen aan hun droom. Het resultaat: eenheid en kwaliteit, met vrijheid!

Heb je je nog niet ingeschreven voor één van de woningen in deze sfeergebieden? Schrijf je dan direct in! (link naar het formulier dat gekoppeld is aan Eyemove) Bekijk ook het actuele aanbod op deze website. Welkom in Claverveld!

Eén blik op de luchtfoto maakt duidelijk hoe aantrekkelijk deze plek is. Omgeven door bestaand, authentiek groen, verbonden met de essentiële doorgaande wegen en de A58, voorzieningen op fiets- en wandelafstand. Maar ook de oase van groen en gemoedelijkheid. Een nieuwe gemeenschap die weet dat wonen in dit decennium anders kan en moet. Met nieuwe technieken, maar met oude, sociale waarden. In Claverveld leeft dat warme gevoel. Dat merk je.

Kershage

Kershage biedt de allerlaatste kansen op heerlijk wonen langs en naar het bos. Woningen vol luxe, energiezuinig comfort en degelijke kwaliteit. In Kershage vind je vrijstaande woningen, levensloopwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoek- en tussenwoningen. Kies je voor een vrijstaande villa, direct aan het bos met standaard vijf slaapkamers, een luxe woning met het volledige woonprogramma op de begane grond of zoek je een royale rijwoning met vier slaapkamers?De twee-kappers bieden je volop keuze: een inpandige of aangebouwde garage, een flexibele indeling, vier- of zelfs vijf slaapkamers. In Kershage kies je jouw droomwoning en garandeer je jezelf van royaal wonen in één van de meest sfeervolle en groene wijken van Vlissingen.